For å opprette Memoriaprofil må du ha en brukerkonto. Hvis du ikke har en fra før, kan du opprette en her.

Opprette Memoriaprofil:

1. Logg inn, eller opprett en bruker, og gå til siden Memoriaprofiler

2. Trykk på Opprett Memoriaprofil

3. I de første tre stegene legger du inn opplysninger om personen du oppretter Memoriaprofil om, og knytter profilen til en omsorgstjeneste.

4. I steg 4 legger du til informasjon om deg selv, og din relasjon til personen profilen handler om. Informasjonen du legger til her vil vises i seksjonen Familie og venner når Memoriaprofilen er klar.

5. I steg 5 kan du invitere andre til å bli bidragsyter. Bidragsytere kan hjelpe deg med utfylling av Memoriaprofilen. Du kan legge til flere bidragsytere senere. Hvis du ønsker å gi noen lesetilgang kan du gjøre dette fra seksjonen Tilganger så snart Memoriaprofilen er klar

Alle feltene i de 5 stegene kan også fylles ut og redigeres senere, hvis du skulle skrive feil eller ikke bli ferdig første gangen.