Du registrerer brukerkontoen i ditt eget navn. Hvis du skal opprette Memoriaprofil om noen andre, legger du inn opplysninger om dem etter registrering. Hvis andre skal ha tilgang til Memoriaprofilen kan du gi dem en egen tilgang med deres personlige brukerkonto.

Registrer din brukerkonto:

1. Klikk på Registrer deg

2. Fyll inn ditt navn og din e-postadresse, og registrer din bruker

3. Åpne din e-postinnboks, og finn registreringsmailen som sendes fra post@minmemoria.no. Sjekk gjerne i søppelpost/spamfilter dersom den ikke kommer innen kort tid.

4. Følg instruksjonene i e-posten for å lage et passord til din brukerkonto.